06 mei 2024

Huisartsenpraktijk De Vuursteen in Groningen zoekt een Praktijkondersteuner Somatiek

voor 16 tot 32 uur per week

Wegens groei van de praktijk, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gediplomeerde Praktijk Ondersteuner Somatiek (16 tot 32 uur per week).

Over de organisatie
Huisartsen De Vuursteen en Reitdiephaven is een moderne, gezellige en dynamische huisartsenpraktijk met twee locaties in de wijken Vinkhuizen en Reitdiep in Groningen. De huisartsenpraktijken bevinden zich in beide in een ruim opgezet Gezondheidscentrum. Met 8 vaste huisartsen, 5 POH-Somatiek, 4 POH-GGZ en totaal 14 doktersassistentes en een praktijkmanager welke voor de verschillende praktijken werken is het een grote praktijk. We zijn gedreven,  we streven naar hoge kwaliteit en daarnaast gezelligheid en teamspirit.

De functie
Als praktijkondersteuner Somatiek ben je werkzaam in de zorgprogramma's Diabetes, CVRM,  Atriumfibrilleren, Astma/COPD. Ouderenzorg en Dementie wordt door twee vaste collega’s gedaan, maar daar kan af en toe een overlap plaatsvinden. Iedere collega wordt zo breed mogelijk ingezet, is verantwoordelijk voor een eigen onderdeel in de zorgprogramma's en heeft hierin de regie dat het allemaal goed ingeregeld is. Het gaat om geprotocolleerde zorg vooral uitgevoerd in spreekuren.

Wat vragen wij

  • Een (bijna) afgeronde opleiding tot praktijkondersteuner of praktijkverpleegkundige.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Iemand die zelfstandig is, en daarbij ook in staat is in een team het werk te verdelen.
  • Iemand die mee wil denken over procesoptimalisatie.

Wat bieden wij

  • Een dienstverband voor 16 tot 32 uur per week
  • Prettige, collegiale werksfeer
  • Korte overleglijnen
  • Werkdagen in overleg te bepalen

Arbeidsvoorwaarden
Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO huisartsenzorg

Aanvang
In overleg.

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor gericht aan Marloes Wagenmakers (Praktijkmanager)

Voor vragen:
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met:Marloes Wagenmakers (ma t/m do), op telefoonnummer 050-5717500 of 050-5779977.

Geïnteresseerd?
Spreekt het je aan om in een grote en dynamische huisartsenpraktijk in ontwikkeling aan de slag te gaan, dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.
De motivatiebrief met CV kun je sturen aan:

Huisartsenpraktijk De Vuursteen
T.a.v. mevr. M. Wagenmakers - Vietmeijer
e-mail: manager@vuursteen.eu

Terug naar overzicht