05 juli 2024

Huisartsenpraktijk Gunsing in Veendam zoekt per 1 september een Doktersassistent

voor 2 dagen per week (maan- en vrijdag)

De praktijk
Huisartspraktijk Gunsing is een solo huisartsenpraktijk, alweer 25 jaar gevestigd in het centrum van Veendam en biedt zorg aan 2200 patiënten. De huisarts wordt binnen de praktijk ondersteund door 2 assistentes, de Assistent Praktijkmanager en meerdere POH-ers.

Jouw rol
Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten en voer je baliewerkzaamheden uit. Je trieert aan de telefoon en bent verantwoordelijk voor het inplannen van de spreekuren, je bepaalt hierbij de agenda en overlegt waar nodig even met de huisarts. Daarnaast voer je de nodige administratie hiervan o.a. in MicroHis.

Naast de baliewerkzaamheden voer je zelfstandig het assistentenspreekuur uit en verricht je hiervoor diverse medische handelingen zoals bijvoorbeeld het maken van ECG's, het geven van injecties, POCT bepaling, hechtingen verwijderen, etc. Tevens ben je verantwoordelijk voor de urineonderzoeken en het maken van uitstrijkjes en en het afnemen van kweken.

Waarom werken bij ons?
We bieden je een verantwoordelijke functie aan binnen een gezellig team. De naam “huis”arts doet niet alleen recht aan de uitstraling van onze praktijk maar vooral aan het “wij-doen-het-samen-gevoel’ met een vleugje humor. Je werkt nauw samen met onze andere ervaren doktersassistente en de huisarts zelf, waardoor de lijnen kort zijn en er ruimte is voor overleg. Verder wordt de praktijk ondersteund door onze Assistent Praktijkmanager. Samen staan we als team klaar voor het verlenen van de complete huisartsenzorg met oprechte aandacht voor onze patiënten.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste gediplomeerde doktersassistent(e) met een hart voor onze patiënten. Je bent goed in communiceren, werkt patiëntgericht en draagt graag bij aan de kwaliteit van onze praktijk. Je houdt van gestructureerd werken, je bent initiatiefrijk, empathisch en in staat goed te luisteren. Verder heb je het vermogen patiënten te motiveren en enthousiasmeren. Daarnaast vind je het leuk om nauw samen te werken met onze andere doktersassistentes. Ten slotte ben je beschikbaar op maandagen en vrijdagen van 08.00-17.00 uur.

Zou je graag bij ons willen komen werken?
Twijfel dan niet en stuur je sollicitatiebrief met CV voor 1 augustus naar: huisartsgunsing@gmail.com . Dr. Gunsing is met vakantie vanaf maandag 8 juli t/m vrijdag 26 juli en zal daarna contact met je opnemen. Mocht je eerder vragen hebben over deze rol, dan kun je bellen met de Assistent Praktijkmanager op tel. nr. 06-41959256. Voor meer informatie over de praktijk kan je ook de website raadplegen: https://gunsing.praktijkinfo.nl.

Terug naar overzicht