19 juli 2024

Huisartsenpraktijk Reitdiep (Oldehove en Ezinge) zoekt per 1 oktober een Doktersassistent

reitdiep logo 2024.jpg

voor 1 tot 2 dagen per week

Wie zijn wij?
Wij zijn een apotheekhoudende huisartsenpraktijk in Oldehove (met een dependance in Ezinge) met volledige huisartsen- en apotheekzorg.
We streven naar goede, persoonlijke en laagdrempelige zorg aan onze gevarieerde populatie.

In onze kleinschalige plattelandspraktijk zijn in totaal 2 huisartsen en een P.A., een POH-somatiek, POH-GGZ en POH-ouderenzorg werkzaam.
Het verdere team bestaat uit 3 doktersassistentes en 2 apothekersassistentes. In het praktijkgebouw werken ook een fysiotherapeut en een diëtiste.

De praktijk bevindt zich in de dorpen Oldehove en Ezinge in het prachtige Middag Humsterland (‘een ongerept boerenland en het oudste cultuurlandschap van Nederland’), op zo’n 20 minuten reisafstand van de stad Groningen.
Er is bij ons een prettige en collegiale werksfeer. Wij zijn gecertificeerd, toekomstgericht en leiden doktersassistentes op.

Voor meer informatie kijk op onze website www.huisartsenreitdiep.nl.

Wie wij zoeken
Wij zoeken in ieder geval per 1 oktober (eerder ook mogelijk) een doktersassistente voor minstens 1 dag per week, vanwege het vertrek van één van de assistentes.
Het zou fijn zijn als je in de periode november - december extra dagen kunt werken, vanwege een ziekteverlof.
Naast de werkzaamheden als doktersassistente is er ruimte voor de uitvoer van POH-S taken. Eventueel bestaat ook de mogelijkheid tot het volgen van de POH-S opleiding.


De ideale kandidaat
Je bezit over een diploma doktersassistente, bent collegiaal en kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Het zou fijn zijn als je bekend bent met ons HIS CGM, en ervaring op het gebied van financiën/ declareren is ook welkom.

Ben je daarbij ook leergierig en enthousiast dan zou jij maar zo onze ideale kandidaat kunnen zijn!


Wat wij bieden
We bieden een professionele en gezellige werkplek met enthousiaste collega’s. Er is een goede samenwerking met andere disciplines (zoals fysiotherapie, diëtiste en thuiszorgorganisatie).
We staan open voor initiatieven en wensen van onze collega’s. Een dagdeel meelopen voor een wederzijdse indruk is onderdeel van de sollicitatie procedure. 
Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO huisartsenzorg, uiteraard aangepast aan ervaring en uit te voeren taken.  

Meer weten? Of direct solliciteren?
Bij interesse graag huisarts Kim Greving contacten, liefst met motivatie en C.V.
Mailadres is Greving@huisartsenreitdiep.nl

De vacature sluit zodra er een geschikte kandidaat is gevonden.

Terug naar overzicht