11 juni 2024

GC Arts en Zorg Winschoten zoekt een Huisarts

arts en zorg logo.jpg

voor 8 tot 38 uur per week

Wat je gaat doen
Arts en Zorg ontzorgt jou als huisarts bij onze praktijk. Van ICT tot administratie. Daardoor heb je tijd om te doen wat het allerbelangrijkste is: patiënten adviseren, onderzoeken en behandelen. En doorsturen naar een specialist of andere zorgverlener als dat nodig is. Je werkt nauw samen met een team van huisartsen, basisartsen en ervaren VS/PA’s, waardoor er volop ruimte is voor overleg en samenwerking.  Ondersteund door een team van assistenten, zorgen we samen voor een heldere organisatie en een vlotte samenwerking met de collega’s zoals POH-S, POH-O, POH GGZ en ander disciplines binnen ons gezondheidscentrum. Kort samengevat: Je bent onderdeel van een team waar je stem onmisbaar is.

Waar je gaat werken
Gezondheidscentrum Winschoten is een grote en moderne locatie met ongeveer 9200 patiënten. Naast huisartsenzorg kunnen onze patiënten ook terecht voor bloedprikken, CRP, glucose en HB meting, het maken van een ECG, spirometrie, 24-uurs bloeddrukmeting, en holteronderzoek.

We zijn aan het bouwen aan het team van zorgverleners en ondersteuners. Wij geloven in een hecht team dat samenwerkt om de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Het team is vrij groot en dynamisch, maar we zijn bovenal een bevlogen en collegiaal team waarin werkplezier voorop staat. Je voelt je snel thuis bij ons.

Bij ons gezondheidscentrum werken momenteel vijf huisartsen, drie VS/PA, tien doktersassistenten, vier POH-s, een POH-O, een POH-GGZ en praktijkmanager. Vanuit het wijkteam is er een sociaal werker in de praktijk aanwezig voor het project Welzijn op Recept en daarnaast is er ook een Ondersteuner Jeugd en Gezin. Tevens werken we samen met beweegcentrum Winschoten en Apotheek Oldambtplein, gevestigd in hetzelfde pand.

Wie jij bent

  • Je bent een enthousiaste, betrokken huisarts.
  • Je vindt het belangrijk samen te werken in multidisciplinair verband: je zoekt de samenwerking actief op en helpt die verder te ontwikkelen.
  • Je werkt patiëntgericht in combinatie met een vlotte en doelmatige werkwijze.
  • Je hebt interesse in een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening en aan innovaties in de zorg.

Wat wij je bieden

Dit zijn onze arbeidsvoorwaarden als je in loondienst bij ons komt werken:

Een bruto maandsalaris tussen € 7239,26 en € 8516,78 op basis van 5-daagse (1 fte) werkweek. Conform de nawerking van de Cao Gezondheidscentra AHG. Daarbovenop krijg je onregelmatigheidstoeslag in verband met ANW-diensten.

Goede arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, 20 wettelijke en 10 bovenwettelijke vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband. En een uitstekende pensioenregeling waarbij 50% van de premie voor rekening komt van de werknemer en 50% van Arts en Zorg groep en een eindejaarsuitkering van 6%.

In eerste instantie teken je een tijdelijk contract voor 8 tot 38 uur per week. We hebben natuurlijk de intentie om langdurig met elkaar samen te werken. Met aandacht voor de werk-privébalans.

Een persoonlijk budget voor scholing en andere functie- en beroepsgebonden uitgaven. En de mogelijkheid een kaderopleiding te volgen en/of opleider te worden. Jaarlijks krijg je 40 uur bij- en nascholingsverlof (betaalde scholingsuren). Daarnaast hebben we een leeromgeving waar veel trainingsmogelijkheden zijn.

Gezellige events zoals ons jaarlijkse bedrijfsuitje. En natuurlijk onze scholingsdag en wintersporttrip.

Wil je als waarnemer werken voor Arts en Zorg Groep? Stuur dan een email naar recruitment@artsenzorg.nl .

Heb je nog inhoudelijke vragen met betrekking tot het team, het gezondheidscentrum of wil je liever eerst een ochtend meelopen om het werk en het team beter te leren kennen? Dat kan ook!  Bel of app dan met Michelle de Haan, op 06 11 47 61 94.

Reageren kan via deze link: Huisarts | Werken bij Arts en Zorg Groep

 

We sluiten de vacature zodra we een passende kandidaat hebben gevonden.

 

Terug naar overzicht