08 juli 2024

Meijster Huisarts in Uithuizermeeden zoekt met spoed een Praktijkondersteuner GGZ

meijster logo.jpg

voor 1 dag per week

De praktijk
In het hoge noorden, vlak bij de Waddenzee, ligt het plattelandsdorp Uithuizermeeden (“Meij”). Uithuizermeeden ligt op slechts 20 minuten rijden van Groningen en is ook goed te bereiken met de trein.

Meijster Huisarts is een jonge praktijk en heeft in april haar 3-jarig bestaan gevierd. Ruim een jaar zitten we onder-één-dak met een buurpraktijk. Samen maken we plannen voor een nieuw gezondheidscentrum. De praktijk is dus volop in ontwikkeling, maar met een NHG accreditatie op zak zijn de zaken al goed op orde.

We zijn een klein en hecht team, collegiaal en erg gemotiveerd om goede patiëntenzorg te leveren. Ons team bestaat uit een praktijkhouder, een vaste waarnemer, een praktijkondersteuner (Diabetes/CVRM/ouderenzorg) en drie doktersassistentes, waarvan één ook POH-s taken doet.

Onze huidige POH-ggz werkte de afgelopen tijd 1 dag per twee weken. Onze (norm)praktijk heeft echter een hogere zorgvraag, en uitbreiding is helaas voor haar niet mogelijk. Aangezien ze 1 dag per twee weken blijft werken in onze buurpraktijk, kan ze je wel begeleiden, wanneer jij nog in opleiding bent. Samen sparren is zo ook altijd mogelijk.

Functieomschrijving POH-ggz
We zoeken een zelfstandige POH-ggz (in opleiding), die voldoet aan het profiel van POH-ggz in de huisartsenpraktijk. Met jouw doortastende persoonlijkheid, kennis en ervaring weet je patiënten met zeer uiteenlopende psychische klachten te ondersteunen, begeleiden en te behandelen. Maar je kent ook je grenzen en zonodig verwijs je door. Je werkt hierin nauw samen met de huisartsen en een breed zorgnetwerk.

Functie-eisen

  • Een gezellige en betrouwbare persoonlijkheid
  • Empathisch en communicatief vaardig

Aanvangsdatum: zo spoedig mogelijk
Dienstverband: ≥ 1 dag per week (m.u.v. donderdag)

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Margje Bouwman, praktijkmanager, tel. 06-10712738. Of stuur je CV en motivatie uiterlijk 5 augustus a.s. naar management@meijsterhuisarts.nl .

 

Laagdrempelig, persoonlijk en respectvol naar onze patienten. In een gezellige sfeer elkaar helpen als collega’s. Dat kenmerkt het team van de Meijster Huisarts!

 

Meijster Huisarts
Vlasakker 1
9982 HG Uithuizermeeden

www.meijsterhuisarts.nl

Terug naar overzicht