17 juli 2024

Medisch Centrum Haren zoekt per september 2024 een Praktijkondersteuner GGZ

mc haren logo jpg.jpg

Over de organisatie
Medisch Centrum Haren is een kleinschalig centrum waar diverse disciplines, zoals huisarts, fysiotherapeut en diëtist, onder één dak samenwerken. Goede onderlinge samenwerking en een gezellige werksfeer zijn voor ons van groot belang, waarbij werkplezier altijd voorop staat. Wij streven naar de hoogste kwaliteit van zorg en efficiëntie voor onze patiënten.

De functieomschrijving
Als Praktijkondersteuner GGZ bij Medisch Centrum Haren ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van patiënten op voornamelijk niet-somatisch gebied. Je helpt bij het verhelderen van de hulpvraag, begeleidt patiënten tijdens gesprekken en voert zelf gesprekken wanneer dat nodig is. Indien noodzakelijk, verwijs je patiënten door naar de eerste of tweede lijn. Daarnaast neem je een proactieve rol aan door patiënten actief te benaderen om te onderzoeken of er behoefte is aan hulp na ingrijpende gebeurtenissen, zoals een ernstige diagnose, het overlijden van een partner, of sociale en werkgerelateerde problemen.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:
Je hebt een positieve kijk op het leven en ziet het glas als half vol en niet half leeg. Je bent oplossingsgericht en praktisch ingesteld, met uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot empathisch vermogen. Flexibiliteit en het vermogen om zelfstandig te werken zijn essentieel voor deze functie. Een opleiding tot POHGGZ is vereist, maar ook kandidaten die nog in opleiding zijn, worden uitdrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

Wat bieden wij
Een moderne werkplek in een dynamische omgeving, waar je kunt rekenen op een gezellig team met onderlinge korte lijntjes en dagelijks overleg en afstemming met de huisarts. Werkkleding wordt voorzien in de vorm van een blouse, jasje of trui/fleece met het logo van Medisch Centrum Haren. Je krijgt een eigen spreekkamer die goed is uitgerust met een Apple computer en headset, en je hebt de mogelijkheid tot beeldbelconsulten, zodat je flexibel en efficiënt kunt werken. Administratieve ondersteuning wordt geboden door assistentes die verantwoordelijk zijn voor het inplannen van afspraken en het verwerken van verwijsbrieven in ZorgDomein, zodat jij je kunt focussen op de praktijkondersteuning op GGZ-gebied.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg.
Het salaris is conform de beroepsgroep

Aanvang
De functie kan gestart worden in september 2024 of nader overeen te komen.

Reageren
Als deze vacature je aanspreekt, stuur dan je brief met motivatie en je CV naar P. van den Berg, huisarts (huisarts@medischcentrumharen.nl ).

Terug naar overzicht